ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Çaycuma Mesleki Eğitim Merkezi

Çaycuma Mesleki Eğitim Merkezi

İstasyon Mah. Sosyal Tesis Sok. No11 PK67900 Çaycuma / Zonguldak
Vizyon
Mesleki Eğitim Merkezi olarak; Yurttaşlık bilincine sahip, teknolojik bilgi ve beceriye önem veren; iş disiplinini ve meslek ahlakını ön planda tutan, bulunduğu çevreye önderlik edebilecek, sanayi kuruluşları tarafından tercih edildiği gibi kendi işini de kurabilecek seviyede kalifiyeli bireyler yetiştirmek.
Misyon
Çaycumada Mesleki Eğitim Merkezi olarak, Mesleki eğitimin gerekli olduğu her alanda vazgeçilmez bir unsur olmak.
Başarılar
Merkezimiz 1993 dan beri yüzlerce kalfa,usta ve usta öğreticiye 3308 Sayılı Kanun çerçevesinde eğitim vermiş olup, dün olduğu gibi bugün de eğitimlerine aralıksız devam ederek , İlçemize topluma hizmet veren iş yeri sahibi usta ve kalifiye insan gücü kazandırmaktadır.
Öğretim Şekli :NORMAL-TAM GÜN TAM YIL
DERS BAŞLAMA SAATİ:08:30 DERS BİTİŞ SAATİ :16:30
Kömür Kaloriferi
Ulaşım
Kurumumuz ilçe merkezinde ve Bartın-Ankara karayolu kenarında bulunduğundan gerek beldelerden gerekse de köylerden ulaşım servislerle yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Taşımalı eğitim kapsamında değiliz. Öğrencilerimiz dolmuş ya da servislerle gelmektedir.
İstasyon Mah. Küçük Sanayi Sitesi No:6 Çaycuma/Zonguldak
il merkezine 45 km. ilçe merkezine 3 km.
Kurumumuzda karma eğitim yapılmaktadır. Kuruma ait pansiyon yoktur.